Previous slide
Next slide

Stel zelf uw PicnixX tafel samen

Onze PicnixX tafels staan garant voor gezelligheid, zijn uitnodigend en bovenal: ze zijn bijzonder multifunctioneel. Kortom: onze producten zijn meer dan een tafel. Ze creëren een ambiance die functioneel en uitnodigend is. Een goed voorbeeld hiervan is de meegeleverde Sun Shade. Dit zonnescherm biedt u de mogelijkheid beschut te zitten, zodat u op elk tijdstip van de dag gebruik kunt maken van uw PicnixX tafel. 

Vakmensen maken de PicnixX producten met de hand. We gebruiken de beste materialen en hebben oog voor elk detail. Dát maakt het verschil. Hierdoor zijn onze producten extreem duurzaam en hebben een verrassend lange levensduur. Wij geven daarom zonder blikken of blozen 5 jaar garantie.

Het design van de PicnixX tafels is uniek. U herkent ze al vanaf grote afstand. Behalve oogstrelend zijn de tuintafels gebruiksvriendelijk: ze hebben een comfortabele instap en de nano coating die op het hout is aangebracht zorgt ervoor dat de tafel makkelijk schoon te maken is.

Het PicnixX concept is uniek. Dankzij verschillende configuratie, stemt u uw PicnixX volledig af op uw persoonlijke wens. Bekijk onze collectie en ontdek de mogelijkheden.

 

Miss Mini

 

Mr. Dual Bench

 

Mr. Triangle

 

Mr. Royale

 

Mr. PicnixX

 

Miss PicnixX

 

Mr. PicnixX 300 High

 

Meet Up

 

Mr. Bench

 

Mr. Lounge Corner

 

Cosy Planter

Download:

Home

Ik wil graag meer informatie over:

Home