Contact

Phone: +31 (0) 346 830172
Head Office
Proostwetering 78, 3604 DB Maarssen

Showroom

Wilt u onze producten met eigen ogen zien? Bezoek dan onze showroom in Heeten (Overijssel). We nodigen u van harte uit om onze producten te bekijken, te betasten, te besnuffelen en uit te proberen. Onze adviseurs vertellen u graag onder het genot van een kopje koffie over de unieke PicnixX tafels.

 Alleen op afspraak.

PicnixX - showroom en productie

Dorpsstraat 72
8111 AE HEETEN (Overijssel)
The Netherlands

klantenservice: 00 31 (0) 346 83 01 72
info@picnixx.nl

KvK 62329847
BTW NL854771001BO1
NL69INGB0008573190

De levertijd bedraagt circa 3 weken. PicnixX werkt lean & mean en heeft minimale voorraden om zo met minimale marges te werken. Het handwerk start zodra u uw product bestelt. Vervolgens gaat onze metaalbewerker, stoffeerder, houttoeleverancier, coaterrij voor u aan de slag. Zodra uw bestelling klaar staat maken wij een afspraak om de tafel door onze eigen bezorgdienst af te leveren.  Even geduld dus. Voordat u het weet geniet u van een uniek product met de beste kwaliteit.

Via de productconfigurator kunt u uw product samenstellen, bestellen en betalen. Indien u hulp wenst of een vraag heeft, kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij denken graag met u mee.

De bezorging is gratis in Nederland en België.  Indien mogelijk zetten wij de PicnixX tafel ook nog keurig op zijn plaats. Zodra uw bestelling klaar staat, plannen wij in overleg met u de bezorging in. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling zelf op te halen bij onze fabriek in Heeten (Overijssel).

Onze producten hebben de beste kwaliteit waar wij vierkant achterstaan. Daarom geven wij maar liefst 5 jaar garantie op onze producten, conform onze garantieregeling producten. Treedt er binnen de 5 jaar onverhoopt een garantieprobleem op, dan ververvangen wij het product of u krijgt een nieuw product opgestuurd.

Wij hopen natuurlijk dat u direct gaat genieten van uw PicnixX tafel. Mocht u zich na 14 dagen bedenken, dan kunt u het product via de retourprocedure retourneren.

Stap 1. Zoek contact met PicnixX via info@www.picnixx.nl of 00 31 (0) 346 83 01 72

Stap 2. Wij nemen vervolgens contact met u op om het retourtransport met u af te stemmen

Stap 3. Na ontvangst en controle van uw retourzending storten wij uw aankoopbedrag binnen 7 dagen terug. Wij communiceren op voorhand de retour transportkosten en brengen deze in mindering op het aankoopbedrag.

Voorwaarde voor het retoursturen is dat uw bestelling onbeschadigd is en in de originele verpakking zit.