Miss PicnixX
Miss PicnixX
Miss PicnixX

Stel zelf uw PicnixX tafel samen

What is in

Behandeld Cumaru hout

De PicnixX tafels zijn gemaakt van uiterst duurzaam Cumaru FSC hardhout dat behandeld is met een speciale vuilwerende nano coating. Cumaru hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het Cumaru hardhout is vrijwel scheur- en splintervrij. In combinatie met de meegeleverde beschermhoezen loopt de levensduur van het hardhout op tot meer dan 25 jaar. De onzichtbare vuilwerende nano coating zorgt ervoor dat vuil eenvoudig te verwijderen is. Voor een optimale werking adviseren wij deze nano coating om het jaar opnieuw aan te brengen met de meegeleverde spuitbus.

Afdekhoezen

We leveren standaard op maat gemaakte donkerbruine afdekhoezen mee.  Hiermee schermt u de zittingen en het tafelblad af als u de PicnixX tafel niet gebruikt. De afdekhoezen zijn eenvoudig afritsbaar. De afdekhoezen verlengen de levensduur en zorgen ervoor dat de tafel er netjes bijstaat als deze niet gebruikt wordt.

Geïntegreerd zonnescherm

De meegeleverde Sun Shade maakt het PicnixX concept nóg unieker. De Sun Shade is lichtgrijs. De Sun Shade is heel eenvoudig op te zetten of af te breken. U steekt de RVS buizen in de poten van het frame en klikt de Shade aan de buizen. De RVS buizen waaraan u de Sun Shade Poles kunt bevestigen zijn op een zeer fraaie manier onder het frame op te bergen.

Options

Kussen set

De op maat gemaakte comfortabele Sunbrella kussens zijn weersbestendig en geven uw PicnixX tafel nóg meer zitcomfort. U heeft de keuze uit 3 standaard kleuren. De kussens zijn gemaakt van het internationale merk Sunbrella. Een merk dat bekend staat om haar kwaliteit en lange levensduur. De Sunbrella stoffen zijn nagenoeg uv-bestendig en water- en vuilafstotend. De kussenhoezen zijn afritsbaar, zodat u de hoezen eenvoudig kunt wassen. De vulling is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig.

Full Seat

Standaard heeft de Miss PicnixX tafel 2 zittingen, zodat u gemakkelijk kunt in en uit stappen. Deze tafel is geschikt om met minimaal met 6 personen aan te zitten. Daarnaast is de tafel daarmee erg geschikt voor bijvoorbeeld een kinderstoel aan te schuiven. Indien u volledig rondom wilt zitten dan is er de mogelijkheid om in de productconfigurator een uitvoering met een volledig rondom zitting te bestellen.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.