Miss PicnixX
Miss PicnixX
Miss PicnixX
Miss PicnixX
Previous
Next

Stel zelf uw PicnixX tafel samen

Previous
Next

What is in

Cumaru FSC hardhout

De PicnixX tafels zijn gemaakt van uiterst duurzaam Cumaru FSC hardhout.  Cumaru hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het Cumaru hardhout is vrijwel splinter- en scheurvrij.

RVS Staal

Het metalen frame van PicnixX producten is gemaakt van zeer duurzaam roestvast (RVS) staal. Dit is een prachtig materiaal dat veel voordelen biedt. Roestvast staal is sterk en taai en heeft enorm lange levensduur. Het RVS staal is afgewerkt met een duurzame RAL kleur.

Geïntegreerd zonnescherm

De meegeleverde Sun Shade maakt het PicnixX concept nóg unieker. De Sun Shade is lichtgrijs. De Sun Shade is heel eenvoudig op te zetten of af te breken. U steekt de RVS buizen in de poten van het frame en klikt de Shade aan de buizen. De RVS buizen waaraan u de Sun Shade Poles kunt bevestigen zijn op een zeer fraaie manier onder het frame op te bergen.

Options

Full Seat

Standaard heeft de Miss PicnixX tafel 2 zittingen, zodat u gemakkelijk kunt in en uit stappen. Deze tafel is geschikt om met minimaal met 6 personen aan te zitten. Daarnaast is de tafel daarmee erg geschikt voor bijvoorbeeld een kinderstoel aan te schuiven. Indien u volledig rondom wilt zitten dan is er de mogelijkheid om in de productconfigurator een uitvoering met een volledig rondom zitting te bestellen.

Bijpassende producten