Mister PicnixX
Mister PicnixX
Mister PicnixX
Previous
Next

Stel zelf uw PicnixX tafel samen

What is in

Cumaru FSC hardhout

De PicnixX tafels zijn gemaakt van uiterst duurzaam Cumaru FSC hardhout.  Cumaru hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het Cumaru hardhout is vrijwel splinter- en scheurvrij.

RVS Staal

Het metalen frame van PicnixX producten is gemaakt van zeer duurzaam roestvast (RVS) staal. Dit is een prachtig materiaal dat veel voordelen biedt. Roestvast staal is sterk en taai en heeft enorm lange levensduur. Het RVS staal is afgewerkt met een duurzame RAL kleur.

Geïntegreerd zonnescherm

De meegeleverde Sun Shade maakt het PicnixX concept nóg unieker. De Sun Shade is lichtgrijs. De Sun Shade is heel eenvoudig op te zetten of af te breken. U steekt de RVS buizen in de poten van het frame en klikt de Shade aan de buizen. De RVS buizen waaraan u de Sun Shade Poles kunt bevestigen zijn op een zeer fraaie manier onder het frame op te bergen.

Options

Kussen set

De op maat gemaakte comfortabele Sunbrella kussens zijn weersbestendig en geven uw PicnixX tafel nóg meer zitcomfort. U heeft de keuze uit 3 standaard kleuren. De kussens zijn gemaakt van het internationale merk Sunbrella. Een merk dat bekend staat om haar kwaliteit en lange levensduur. De Sunbrella stoffen zijn nagenoeg uv-bestendig en water- en vuilafstotend. De kussenhoezen zijn afritsbaar, zodat u de hoezen eenvoudig kunt wassen. De vulling is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig.

Afdekhoezen

We leveren standaard op maat gemaakte donkerbruine afdekhoezen mee.  Hiermee schermt u de zittingen en het tafelblad af als u de PicnixX tafel niet gebruikt. De afdekhoezen zijn eenvoudig afritsbaar. De afdekhoezen verlengen de levensduur en zorgen ervoor dat de tafel er netjes bijstaat als deze niet gebruikt wordt.

Ruggen set

Bij de Mister PicnixX tafel heeft u de mogelijkheid een ruggenset te bestellen. De bijpassende rug geeft nog meer zitcomfort als u bijvoorbeeld een avond flink wilt doortafelen.

Previous
Next