Mr Lounge
Mr Lounge
Mr Lounge
Vorige slide
Volgende slide

Stel zelf uw PicnixX product samen

Vorige slide
Volgende slide

What is in

Cumaru FSC hardhout

De PicnixX tafels zijn gemaakt van uiterst duurzaam Cumaru FSC hardhout.  Cumaru hout heeft een enorm lange levensduur en geeft daarnaast veel comfort door haar warme en kwalitatieve producteigenschappen. Het Cumaru hardhout is vrijwel splinter- en scheurvrij.

RVS Staal

Het metalen frame van PicnixX producten is gemaakt van zeer duurzaam roestvast (RVS) staal. Dit is een prachtig materiaal dat veel voordelen biedt. Roestvast staal is sterk en taai en heeft enorm lange levensduur. Het RVS staal is afgewerkt met een duurzame RAL kleur.

Options

Kussen set

De op maat gemaakte comfortabele Sunbrella kussens zijn weersbestendig en geven uw PicnixX tafel nóg meer zitcomfort. U heeft de keuze uit 3 standaard kleuren. De kussens zijn gemaakt van het internationale merk Sunbrella. Een merk dat bekend staat om haar kwaliteit en lange levensduur. De Sunbrella stoffen zijn nagenoeg uv-bestendig en water- en vuilafstotend. De kussenhoezen zijn afritsbaar, zodat u de hoezen eenvoudig kunt wassen. De vulling is comfortabel en kwalitatief hoogwaardig.

Bijpassende producten

Download:

Mister Lounge

Ik wil graag meer informatie over:

Mister Lounge